Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 28 noiembrie 2014, Iulius Mall îi aşteaptă pe împătimiţii de shopping cu un program prelungit, de la 9 dimineaţă până la miezul nopţii. Vor avea parte de promoţii care ajung chiar şi până la 80%, de show-uri live cu Ami şi Holograf, dar şi de surprize şi premii cool cu Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, gazdele evenimentului.

Sunteţi gata de cumpărături? De Black Friday, magazinele din Iulius Mall vor tăia consistent din preţuri. Amatorii de shopping vor putea cumpăra piese vestimentare la modă şi de sezon, bijuterii, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi articole sport, toate la promoţii substanţiale. Oferte greu de refuzat au pregătit şi magazinele pentru copii, de decoraţiuni şi cadouri, librăriile, dar şi cafenelele din mall.

În pauzele de la shopping, clienţii sunt invitaţi la scena de la etajul Iulius Mall, unde vor avea parte de concursuri interactive, dar şi de multă muzică bună. Cei prezenţi vor primi invitaţie la dans de la Ami şi Holograf, pe cele mai îndrăgite hituri. Iubitorii de modă vor afla care sunt ultimele tendinţe din prezentările Motivi, Janice, Nichi Cristina Nichita, Steilmann şi Jaquisse. Atmosfera va fi condimentată şi cu momente spectaculoase de dans, oferite de Boomdance, dar şi cu ritmurile celor mai talentaţi copii de la Palatul Copiilor. În plus, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar vor acorda la scenă trei iPhone 6 celor mai norocoşi clienţi.

Şi prichindeii au motive de bucurie de Black Friday la Iulius Mall Suceava. De la ora 16.00, cei mici se vor distra alături de clovnul Bobo, la invitaţia KidsLand.

Catalogul complet al promoţiilor poate fi accesat pe http://www.iuliusmall.com/uploads/documente/evenimente/280_catalog%20online.pdf

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava