Sarbatoarea Muntelui 2019

Blake Lively şi Ryan Reynolds au devenit de curând părinţi, după ce actriţa americană a născut, înainte de Crăciun, primul copil al cuplului, informează contactmusic.com.

Cuplul, extrem de discret în ceea ce priveşte viaţa privată, nu a anunţat deocamdată în mod oficial venirea pe lume a primului copil și nici genul sau numele pe care bebelușul l-a primit. Cu toate acestea, o angajată a spitalului în care actrița a născut, Westchester Medical Center din New York, foarte entuziasmată, a dezvăluit, într-o postare pe Twitter, sexul și numele bebelușului. „Felicitări Blake Lively! Suntem fericiți că tu și micuța Violet vă aflați în grija noastră!”, a scris angajata spitalului pe contul ei de Twitter, potrivit sursei citate.

Reprezentanții cuplului nu au confirmat venirea pe lume a bebelușului. Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului „Green Lantern 3D: Protectorul Universului”. Cei doi actori s-au căsătorit un mai târziu, în septembrie 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava