Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Blake Lively și Ryan Reynolds sunt în concurență pentru primul cuvânt al fiicei lor de 4 luni, James, scrie contactmusic.com. Actrița, în vârstă de 27 de ani, a născut primul copil al cuplului, James, acum patru luni și recunoaște că-și surprinde soțul încurajând copilul să spună ´Dada´, dar crede că bebelușul va spune prima dată ´Mama´ deoarece ea face ˝totul˝ pentru micuță.

Vorbind la emisiunea ´The Tonight Show with Jimmy Fallon´, ea a zis: ˝Suntem absolut rivali. Îl aud (pe Ryan) tot timpul ´Da-da, da-da´ și apoi intru în cameră si el începe cu ´Ma-ma´. Și eu îi spun: ´Cum îndrăznești să faci asta?´… Cuvântul ´Dada´ este interzis în casa noastră.˝ ˝Trebuie să spună prima dată ´ma-ma´. El le fac pe toate! El nu face nimic!˝

În timp ce starul din ´Age of Adaline´ s-ar putea să fi glumit că ea le face pe toate pentru James, recent a admis că Ryan este un tată responsabil, conform sursei citate.  Ea a declarat: ˝Este de serviciu la schimbat scutece. Îi plac cele mari pentru că sunt mai ușor de schimbat, așa că scutecele ei îi ajung până la piept.˝ Vedeta, care a jucat în ´Gossip Girl´, a dezvăluit că fiica ei deja seamănă mult cu tatăl ei.

Ea a spus glumind: ˝Cred că seamănă cu tatăl ei. Vreau un test de maternitate.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava