• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La 19 ani după ultimul episod, “Beverly Hills 90210” a revenit pe ecrane! În majoritate, actorii serialului iniţial jocă în noul film. Ei au fost loviţi crunt de blestem după succesul pe care l-au avut, potrivit click.ro.

Serialul “Beverly Hills 90210” a fost lansat recent în SUA într-o nouă versiune! Noul film în care sunt prezenţi aproape toţi protagoniştii celui iniţial este difuzat de canalul de televiziune FOX. Pe parcursul a şase episoade, Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Tori Spelling (Donna), Brian Austin Green (David), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea) şi Shannen Doherty (Brenda) joacă propriile roluri, romanţate. Marele absent este actorul Luke Perry (Dylan), care a fost cel mai tare lovit de blestemul succesului. El a încetat din viaţă în primăvară, în urma unui accident vascular la vârsta de numai 52 de ani. Decesul său fulgerător s-a produs chiar înainte de a se definitiva propunerea de lansare a noului serial. Shannen Doherty (48 de ani) a fost şi ea lovită crunt de blestem. În 1990, a fost diagnosticată cu boala Crohn, maladie intestinală gravă ce i-a provocat mari dureri abdominale, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/blestemul-actorilor-din-beverly-hills-90210

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava