MOPAN Suceava

Nefericirea prințesei Charlene de Monaco este doar ultima picătură care a umplut paharul destinului familiei Grimaldi. Pare că mariajul frumoase înotătoare sud-africane cu prințul Albert, început în lacrimi în urmă cu 10 ani, stă sub semnul unui blestem care apasă familia Grimaldi încă din secolul al XIII-lea, potrivit click.ro.

Charlene se reface în aceste zile într-o instituție medicală, departe de Monaco, fără ca prințul Albert să fi oferit informații clare despre afecțiunea care a a făcut-o pe prințesă să slăbească drastic. Prilej pentru jurnaliști să readucă în actualitate povestea blestemului care apasă de câteva secole asupra familiei Grimaldi.

”Niciun Grimaldi nu va avea o căsnicie fericită”, sună blestemul aruncat de o tânără asupra clanului condus de Rainier I, în secolul al XIII-lea. Opt sute de ani mai târziu, blestemul pare să se împlinească. Tot mai multe zvonuri circulă zilele acestea despre un divorț iminent între Charlene și prințul Albert, potrivit sursei citate.

În luna august, revista spaniolă Vanidades a readus în discuție blestemul lansat de o tânără flamandă asupra dinastiei lui Rainier I, în secolulul al XIII-lea. Se pare că Rainier I, fascinat de frumusețea acestei tinere, ar fi răpit-o, de unde și blestemul ca nimeni din această familie să nu cunoască vreodată fericirea conjugală.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/blestemul-familiei-grimaldi-de-ce-nu-poate-fi-fericita-charlene-de-monaco-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava