Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat că a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației încă două proiecte, cu valoare însumată de 6.870.453,38 lei, finanțare europeană nerambursabilă prin PNRR. Primul proiect este ” Dezvoltarea infrastructurii  pentru transportul verde-piste de biciclete în municipiul Câmpulung Moldovenesc”, în valoare totală de 2.475.010,49 lei.

”Proiectul presupune realizarea unei piste cu lungime totală de 4.700 m, (cu tronsonul 1 – dublu sens, cu lățime minimă de 2,4 m și o lungime de 1250 m și tronsonul 2 – situat parțial în intravilan și parțial în extravilan, cu un singur sens, cu o lățime a benzii de 1,5 m și lungime de 3450 m”, a explicat Negură. Cel de-al doilea proiect este ,,Construire blocuri pentru tineri în municipiul Câmpulung Moldovenesc”.  Valoarea totală a proiectului este 4.395.442,89 lei. ”Obiectivul va avea un regim de înălțime de P+3E, cu un număr de 12 apartamente (cu 1, 2 si 3 camere). Noul bloc de locuințe va fi conform cu ținta privind atingerea pragului de minim 20% consum primar de energie mai mic în comparație cu cerințele privind construcțiile NZEB, stipulate în reglementările naționale”, a mai spus primarul Mihăiță Negură.

Bloc de locuințe pentru tineri și 4,7 kilometri de piste de biciclete în Câmpulung Moldovenesc. Primarul Negură: ”Cele două proiecte însumează aproape 7 milioane de lei, bani europeni”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava