• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Din motive tehnice, aproximativ 300 de persoane nu şi-au putut rezolva astăzi problemele la Serviciul Înmatriculări Vehicule şi Eliberare Permise Auto Suceava. Nu s-a putut susţine proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere şi nu au fost soluţionate cererile de preschimbare. Singurele operaţiuni posibile au fost depunerea dosarelor în vederea înmatriculărilor, radierea autovehiculelor şi susţinerea probei practice pentru obţinerea permisului de către cei deja programaţi.
Şeful Serviciului Înmatriculări Vehicule şi Eliberare Permise Auto Suceava, comisarul şef Florin Chiaptanaru, a explicat că „din cauza unei erori în sistemul de evidenţă informatizată a datelor nu se pot prelucra cererile de preschimbare a permiselor de conducere, precum şi susţinerea de către candidaţi a probei teoretice. Proba practică de traseu se desfăşoară normal. La nivelul înmatriculărilor putem efectua operaţiuni de preluare a dosarelor de înmatriculare, dar nu putem procesa cererile de autorizare provizorie a autovehiculelor”, a explicat ieri Florin Chiaptanaru. El a precizat că în pentru toate operaţiunile care nu au funcţionat în cursul zilei de ieri erau programaţi, în total, aproximativ 300 de persoane

În jurul orei 14.00, lucrătorii Serviciului Înmatriculări Vehicule şi Eliberare Permise Auto i-au informat pe cei care aflaţi la rînd că vor fi reprogramaţi în cursul zilelor de mîine şi poimîine. Primele probleme tehnice au apărut încă de noaptea trecută, la nivelul întregii ţări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava