Blockbuster-ul ‘Titanic’, filmul lui James Cameron, a fost votat cel mai sentimental film din toate timpurile, informează contactmusic.com.

Pelicula din 1997, o relatare fictivă a scufundării navei RMS Titanic, cu Leonardo DiCaprio în rolul lui Jack Dawson și Kate Winslet în rolul lui Rose DeWitt Bukater, s-a calsat pe primul loc într-un top britanic, realizat de site-ul FreeDeliveryLand.co.uk, al celor mai emoționante filme, cu 24% din voturi.

Potrivit sursei citate, pe locul al doilea s-a poziționat ‘Les Miserables’, în timp ce pe locul trei s-a clasat producția Disney ‘Bambi’. Pelicula ‘War Horse’, din 2011, a ocupat locul patru, iar ‘E.T. The Extra-Terestrial’ a rotunjit topul cinci.

Un purtător de cuvânt al site-ului a declarat, potrivit ContactMusic: ”Chiar dacă nu recunoaște toată lumea, cu toții am plâns la un film, la un moment dat. ‘Titanic’ are tot ce-i trebuie pentru a fi pelicula cea mai sentimentală pentru oameni. Are povestea reală în spate, îndrăgostiții bătuți de soartă și muzica extrem de emoționantă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava