Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul trecut, de sărbătoarea românească a dragostei, Nicolai Tand a lansat “Rețetele lui Nicolai”,  blogul personal de cooking. Pe lângă un blog cu rețete delicioase, care se prepară numaidecât și cu bani puțini, juratul Top Chef a dorit să îi convingă pe toți că ingredientul secret este într-adevăr dragostea.

Pasiunea lui Nicolai pentru arta culinară nu mai este un secret și nimeni nu pune sub semnul întrebării implicarea juratului în domeniul gastronomic. Ambiția maramureșanului a fost de a-i convinge pe toți românii să aleagă preparate delicioase, gustoase, sănătoase, iar acest lucru este foarte ușor de făcut. Să gătești nu este greu, poate fi, de fapt, un mijloc de socializare sau de exprimare a aprecierii pentru cei din jur.

“Anul trecut, am lansat acest blog și, nu vă ascund, am fost emoționat și m-am gândit care va fi reacția voastra! Amu, vă mulțumesc tare! A fost un an atât de fain și ați fost alături de mine și m-ați susținut în tot ceea ce am făcut! Vă Mulțumesc!”,  a scris Nicolai pe blogul său. În primul an de viață, blogul lui Nicolai a adunat peste o sută de mii de unici și peste jumatate de milion de vizualizări.

Cei ce vor alege să viziteze www.reteteleluinicolai.ro vor găsi rețete cu care își vor răsfăța simțurile: pui cu mazare la cuptor, pene cu somon, lapte de pasăre, dar și asocieri mai năstrușnici precum compot de roșii cherry cu banane.

Pentru o incursiune în lumea rețetelor lui Nicolai, cititorii trebuie să acceseze linkul următor: www.reteteleluinicolai.ro.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava