MOPAN Suceava

Compania de transport aerian Blue Air a introdus la vanzare Orarul de vara 2014, online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere. Astfel, pasagerii Blue Air pot alege oricare din cele 26 de destinatii europene, pentru o vacanta in familie, o escapada cu prietenii sau o sesiune de cumparaturi in cele mai importante orase ale modei.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 25,99 euro*/segment (*taxe incluse, locuri limitate), iar perioada de calatorie este 30 martie – 25 octombrie 2014.

Conceptul de “smart flying”, implementat de compania Blue Air, se adreseaza celor care calatoresc des cu avionul, in interes personal sau de afaceri, celor care stiu ca biletele de avion achizitionate din timp au tarife foarte scazute si, in special, celor care au invatat sa-si planifice din timp vacantele.

„Blue Air isi continua activitatea in acelasi stil smart si isi indeamna pasagerii sa-si planifice deja calatoriile pentru anul viitor, deoarece acum pot beneficia de cele mai bune preturi la biletele de avion. Si in 2014, pasagerii nostri se pot bucura de destinatiile cu traditie in portofoliul Blue Air, cu plecari din Bucuresti, Bacau si Sibiu, in tari precum Italia, Spania, Franta, Belgia, Germania, Anglia, Cipru si Irlanda. Mai mult, pentru agentiile de turism partenere, punem la dispozitie curse in regim charter, astfel incat acestea sa poata oferi clientilor pachete de vacanta cat mai atractive, din punct de vedere tarifar, al calitatii si sigurantei serviciilor, precum si al destinatiei ”, a declarat dl. Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

Website-ul Blue Air ofera servicii complete de calatorie, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare. Mai mult, prin Open Booking – motorul de cautare disponibil pe www.blueairweb.com, sunt afisate tarifele pentru zborurile dintr-o luna calendaristica, astfel incat pasagerii pot alege perioada de calatorie, mult mai usor.

Lista completa a oraselor introduse la vanzare pentru Orarul de vara 2014 se regaseste pe website-ul companiei, www.blueairweb.com, iar biletele de avion se pot achizitiona direct de pe website, sunand la Call Center ori la agentiile partenere Blue Air.

 

 

Blue Air, o companie românească aproape de inima ta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava