Concert pascal
MOPAN Suceava

Blue Air, prima companie de smart flying din Romania, a introdus la vanzare Orarul de vara 2015, disponibil online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3 000 de agentii partenere. Astfel, pasagerii Blue Air pot calatori din Bucuresti, Bacau si Sibiu catre cele mai importante orase din Belgia, Cipru, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Marea Britanie sau Spania.

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 27,99 euro*/segment (*taxe incluse, locuri limitate), iar perioada de calatorie este 29 martie – 24 octombrie 2015.

‘’Misiunea Blue Air este de a raspunde asteptarilor clientilor nostri si, de aceea intreaga echipa se concentreaza sa livreze servicii de calitate, in siguranta si punctualitate, intotdeauna la cele mai bune preturi.

Orarul de vara 2015 este acum disponibil, ceea ce permite tuturor sa isi planifice  cat mai multe calatorii, deoarece biletele de avion cumparate din timp pot fi achizitionate la preturi cu aproape 60% mai mici decat cele disponibile cu putin timp inainte de data calatoriei.

Determinati de dorinta de a oferi intotdeauna cel mai bun produs, Blue Air investeste in :

–           deschiderea de noi destinatii, cele mai recente rute fiind cele din  Bucuresti, catre Koln, Torino si Liverpool

–          diversificarea serviciilor optionale de tip PREMIUM

–          programe de formare profesionala pentru angajatii din front line si insotitorii de zbor

–          marirea flotei la un numar de 11 aeronave

–           cresterea gradului de confort prin reconfigurarea avioanelor cu scaune reclinable de ultima generatie Recaro 3520.

Datorita materialelor si a structurii inovatoare folosite la fabricarea acestora,  se obtine o scadere a greutatii avioanelor, ceea ce reduce consumul de combustibil si implicit emisiile de dioxid de carbon.

Smart Flying inseamna deplina transparenta asupra costului unei calatorii, pasagerii,  in functie de utilitatea pe care o atasaza anumitor servicii, sunt cei care decid configurarea biletului lor de calatorie. Acestia pot alege din cele 3 categorii de servicii de baza si optionale Blue Air : BASIC, STANDARD si PREMIUM. Astfel,  amenii de afaceri, turistii, sau cei care  isi viziteaza pritenii sau rudele (VFR) vor avea intodeauna la dispozitie servicii personalizate, la cele mai bune tarife” a declarat Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Destinatii operate de Blue Air in orarul de vara 2015:

–          din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia

–          din Bacau: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino

–          din Sibiu: Stuttgart

Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta

Blue Air a introdus Orarul de vara 2015, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava