MOPAN Suceava

Biletele de avion sunt acum disponibile la cele mai mici tarife, incepand de la 27,99 euro*/ segment (*taxe incluse, locuri limitate), iar perioada de calatorie este 26 octombrie 2014 – 28 martie 2015.
Conceptul de “smart flying”, implementat de compania Blue Air, se adreseaza celor care calatoresc des cu avionul, in interes personal sau de afaceri, celor care stiu ca biletele de avion achizitionate din timp au tarife foarte scazute si, in special, celor care au invatat sa-si planifice din timp vacantele.

Destinatii operate de Blue Air in orarul de iarna 2014/ 2015:
–    din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia
–    din Bacau: Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino
–    din Sibiu: Stuttgart

Blue Air a introdus un nou serviciu de catering care se adauga la cel deja existent, acesta fiind disponibil pe www.blueairweb.com si se poate achizitiona online impreuna cu biletul de calatorie.
Blue Bistro a fost special conceput pentru pasagerii Blue Air si in functie de ora de calatoriei acestia pot opta pentru mai multe variante de meniu, respectiv mic dejun, pranz sau cina.
In prezent sunt disponibile 6 meniuri calde, iar pretul pentru un mic dejun este de 7,5 eur si 9,5 eur pentru pranz sau cina.
Meniurile pot fi rezervate cu pana la 14 ore inaintea zborului, dar inainte de a face check-in online. Meniurile sunt disponibile pentru cursele cu plecare din/catre Bucuresti si Sibiu, si doar pentru zboruri operate regulat de Blue Air.
Detalii complete cu privire la meniurile Blue Bistro se gasesc accesand website-ul Blue Air / sectiunea Servicii/ Blue Bistro.
Pasagerii Blue Air inca se pot bucura de noile destinatii de vacanta special introduse pentru vara 2014, precum: Antalya, Bodrum, Heraklion, Corfu, Lefkada, Zakynthos sau Tel Aviv.
Website-ul Blue Air ofera servicii complete de calatorie, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare. Mai mult, prin Open Booking – motorul de cautare disponibil pe www.blueairweb.com, sunt afisate tarifele pentru zborurile dintr-o luna calendaristica, astfel incat pasagerii pot alege perioada de calatorie, mult mai usor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava