MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Blue Air, prima companie de smart flying, a sarbatorit in luna decembrie 9 ani de activitate si a premiat pasagerul cu numarul 10 000 000. Acesta a primit un bilet de avion si poate alege una din cele peste 29 de rute, pe care Blue Air le opereaza in prezent. Pasagerul s-a aflat pe zborul Bucuresti-Bruxelles, din data de 19 decembrie.
10 Milioane de pasageri inseamna enorm pentru o companie romaneasca, atat prin prisma celor 450 de angajati care castiga anual un salariu mediu brut de peste 84.000 RON, dar si din prisma economiei romanesti, in cadrul careia Blue Air a generat pana acum peste 1,2 miliarde de Euro cifra de afaceri, din care peste 40% reprezentand export de servicii.
Blue Air si-a inceput activitatea cu doua aeronave, 4 rute si 35 de angajati, pe 13 decembrie 2004, aceasta fiind fondata din dorinta de a crea o companie romaneasca care sa ofere calatorii sigure, confortabile, la un pret accesibil.
Raspunsul pietei nu a intarziat sa apara, oferta Blue Air bucurandu-se de succes imediat. Astazi, la 9 ani de la lansare, Blue Air a ajuns in topul preferintelor romanilor, iar dezvoltarea continua. Odata cu transferul businessului catre compania Blue Air Airline Management Solutions, flota Blue Air s-a marit cu inca 2 aeronave dedicate atat segmentului de chartere cat si curselor regulate, s-a largit paleta destinatiilor oferite cu adaugarea rutei Bucuresti Koln, s-a diversificat sitemul de distributie prin semnarea parteneriatului cu Hahnair, sistem prin intermediul caruia zborurile Blue Air pot fi rezervate si platite in agentiile IATA, din peste 190 de tari. Acestea sunt doar cateva din masurile la care lucram pentru a transforma compania Blue Air, in prima optiune a pasagerilor care calatoresc in scop personal, de afaceri sau deplasari oficiale.

Blue Air a transportat 10 milioane de pasageri, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava