Concert pascal
MOPAN Suceava

Intr-o ceremonie desfasurata la Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni, pasagerul cu numarul 2 000 000 care calatorea pe ruta interna Bucuresti – Iasi a primit o diploma de onoare, impreuna cu un voucher ce-i asigura un numar nelimitat de calatorii in reteaua Blue Air pe tot parcursul anului 2016.

Pentru prima oara in istoria companiei, Blue Air transporta peste 2 milioane de pasageri in acelasi an calendaristic. Daca in anul 2013, an in care Blue Air a fost preluata de catre Blue Air Airline Management Solutions, s-au inregistrat doar 1,3 miliaone de pasageri, 2015 reprezinta un real succes si atesta fidelitatea pasagerilor fata de serviciile companiei noastre.

Multumim cu aceasta ocazie pasagerilor nostri pentru increderea acordata si ii asiguram ca pentru noi aceste rezultate reprezinta motorul care ne determina sa imbunatatim constant calitatea serviciilor, sa asiguram punctualitatea, regularitatea si diversitatea zborurilor, pentru a oferi un produs care sa ne diferentieze semnificativ in piata transportului aerian international. Astfel, pasagerii pot decide usor in a ne prefera la alegerea serviciilor.

Rute Blue Air:

–          din Bucuresti: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia

–          din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Madrid, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Stuttgart, Torino (Caselle)

–          din Cluj – Napoca: Dublin, Liverpool

–          din Constanta: Atena, Milano (Bergamo), Larnaca (via Atena)

–          din Iasi: Barcelona, Bruxelles, Koln, Londra, Paris, Roma

–          din Larnaca: Atena, Salonic, Londra

–          din Sibiu: Koln, Stuttgart

–          din Torino (Caselle): Atena, Bari, Catania, Ibiza, Lamezia Terme, Londra, Madrid, Menorca, Palma de Mallorca, Stuttgart

Blue Air a transportat 2 milioane de pasageri in 2015, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Turism
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava