MOPAN Suceava

Blue Air, prima companie care a lansat conceptul de Smart Flying confirma intentia de a lua parte la procedura de privatizare a companiei Cyprus Airways impreuna cu fondul de investitii Renaissance Capital. Pentru acest scop reprezentantii Blue Air au facut o vizita in Cipru unde au avut mai multe intalniri cu oficiali ai guvernului Cipru, ai Autoritatii Aeronautice si ai consultantului KPMG desemnat pentru structurarea procedurii de privatizare.

Avand in vedere acordul de confidentialitate incheiat cu guvernul Republicii Cipru prin intermediul consultantului care se ocupa de aceasta privatizare, in stadiul actual nu pot fi facute publice precizari despre detaliile tehnice ale acestei tranzactii.

Dl. Gheorghe Racaru, Director General, afirma : « Daca acum mai bine de un an toate intrebarile presei vizau situatia economica a Blue Air si se ridicau semne de intrebare relative la viabilitatea economica a companiei, astazi suntem mandri sa comunicam ca pentru noi este un capitol incheiat si ne uitam cu seninatate la viitor. Toate acestea sunt un rezultat direct a eforturilor noastre din ultimul an si ne permit sa abordam cu incredere perioada care urmeaza.»

Blue Air se bucura astazi de o pozitionare inedita pe piata transportatorilor aerieni.
Concomitent, Blue Air este o companie low cost prin modul transparent de comercializare a biletelor de avion, fara taxe si servicii impuse din oficiu, dar in acelasi timp Blue Air este si o companie traditionala, oferind pasagerilor o gama variata de servicii de la cele de baza la cele premium cum ar fi VIP lounge acces sau catering cald de calitate la bordul aeronavelor.

Astfel, pasagerii care cauta o solutie de transport de la punctul A la punctul B vor gasi intodeauna cea mai buna oferta, iar complementar, in functie de nevoia fiecaruia, se pot configura, inca de la rezervare o serie de optiuni suplimentare de calitate la preturi din cele mai accesibile. Important este faptul ca decizia apartine intodeauna pasagerului.

Cyprus Airways : Infiintata in anul 1947 este compania nationala a Republicii Cipru. Opereaza 6 aeronave Airbus 320 catre 19 destinatii in Europa si Orientul Apropiat. Cyprus Airways are incheiate parteneriate cu mai multe companii aeriene printre care si Tarom.

 

 

Blue Air este interesata de privatizarea companiei Cyprus Airways, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava