Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Blue Air a anunţat că începand cu data de 19 Ianuarie 2016 a devenit membru cu drepturi depline a IATA (International Air Transport Association).
Aderarea la IATA s-a putut finaliza doar dupa obtinerea certificarii IOSA (IATA Operational Safety Assesment), un audit complex care a verificat aplicarea a peste 900 de standarde si bune practici pentru siguranta zborului recomandate in cadrul departamentelor control operational, zbor, dispecerat de zbor, inginerie si intretinere, operatiuni la bordul aeronavelor executate de insotitorii de bord, operatiuni la sol, cargo si securitate.
IATA reprezinta cea mai prestigioasa asociatie reunind 260 de companii aeriene din peste 119 tari si are ca prioritati principale reducerea costurilor in industria transportului aerian, dezvoltarea de noi standarde pentru facilitarea inovatiei in distributie, imbunatatirea sigurantei globale, standardizarea operatiunilor si a pregatirii profesionale.
Gheorghe Racaru, Director General Blue Air a ţinut să precizeze că „pentru noi aderarea la IATA reprezinta un pas important in istoria companiei, deschizand usa parteneriatelor cu alti operatori, membri ai asociatiei, pentru a putea oferi pasagerilor nostrii o retea extinsa de destinatii si intotdeauna, asa cum i-am obisnuit, la cele mai atractive preturi”.
Blue Air opereaza zboruri in siguranta de 11 ani, oferind peste 65 de rute directe catre Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Spania, Suedia. Compania are 5 baze operationale, la Bucuresti, Bacau, Iasi, Larnaca si Torino.

Flota Blue Air este formata din aeronave Boeing 737, cu interiore modernizate cu scaune de ultima generatie Recaro ce ofera pasagerilor o experienta mai buna si mai confortabila in timpul zborului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava