MOPAN Suceava

Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 30 de rute in Europa, redeschide din 30 septembrie cursa regulata Bucuresti – Torino (Cuneo) si retur cu 2 frecvente/ saptamana, in fiecare zi de marti si sambata.

Biletele de avion pot fi achizitionateonline pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere din tara si strainatate, la preturi incepand de la 27.99 euro/ segment de zbor*.

Farmecul orasului Torino, al patrulea ca marime din Italia, consta nu doar in piete elegante,

interminabile galerii monumentale, muzee de talie mondiala si cafenele istorice, ci este ideal pentru iubitorii de masini si de fotbal, Torino fiind orasul uzinelor Fiat si al campioanei Italiei, Juventus.

Blue Air analizeaza in permanenta solicitarile primite din partea pasagerilor si din acest motiv am reintrodus ruta Bucuresti – Torino si retur, ce in prezent este operata doar din Bacau. Mai mult, pasagerii care isi vor cumpara bilelete de avion pe aceasta noua ruta vor avea un bagaj de cala gratuit in limita a 32 de kg, pentru biletele achizitionate pana pe 30 septembrie, cu perioada de calatorie pana la sfarsitul orarului de iarna 2014/ 2015”, a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

Conceptul de “smart flying”, implementat de compania Blue Air in Romania, se adreseaza celor care calatoresc des cu avionul, in interes personal sau de afaceri, celor care stiu ca biletele de avion achizitionate din timp sunt foarte ieftine si, in special, celor care au invatat sa-si planifice din timp vacantele.

Blue Air opereaza in Italia 9 alte rute, respectiv:

  • din Bucuresti, catre: Bologna, Catania, Milano, Napoli, Roma si retur

  • din Bacau, catre: Bologna, Milano, Roma, Torino si retur.

Accesand www.blueairweb.com pasagerii isi pot organiza sejurul pana la cele mai mici detalii, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare, la preturi foarte accesibile.

* taxe incluse, locuri limitate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava