MOPAN Suceava

În contextul răspandirii COVID-19 și a instalării carantinei pentru pasagerii ce călătoresc în și dinspre mai multe orașe din Italia, având ca și consecințe scăderea cererii numărului de bilete și creșterea numărului de neprezentări ale pasagerilor la îmbarcare, Blue Air anunță reducerea capacității de zbor, în și dinspre Italia, din luna martie și până la începutul lunii aprilie 2020.

“Blue Air se confruntă cu o scădere semnificativă a cererii de zbor pe rutele din Italia, ceea ce ne-a determinat să redimensionăm numărul de curse pe aceste rute. Monitorizăm permanent evoluția situației și încercăm să reducem cât mai mult impactul asupra pasagerilor noștri, menținând operațiunile la un nivel optim, adaptat nevoilor de călătorie”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Pasagerii care au rezervări de zboruri în acest interval și sunt afectați de această măsură, vor fi informați în mod activ și li se vor oferi alternative cât mai apropiate de nevoile lor de călătorie.

 Între timp, continuăm implementarea la bordul aeronavelor noastre a măsurilor suplimentare de siguranță împotriva raspândirii COVID-19:

  • verificăm permanent funcționarea corectă a sistemelor de filtrare a aerului, dotate cu filtre HEPA, capabile să capteze 99,97% dintre microbii aerieni din aerul filtrat;
  • dezinfectăm, prin nebulizare, toate aeronavele noastre, cu substanțe active ce asigură sterilizarea completă a spațiului în care sunt dispersate;
  • oferim pasagerilor și echipajelor șervețele cu alcool, necesare pentru dezinfectarea mâinilor, măști de protecție și gel dezinfectant;
  • informăm permanent echipajele și pasagerii cu privire la modalitățile de prevenție.

Și în această perioadă, pentru noi, la Blue Air, siguranța pasagerilor și a echipajelor noastre este prioritară.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați. Cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost – Low Complexity, cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor, Blue Air țintește să devină lider în rândul companiilor aeriene din Europa Centrală și de Est.

Compania operează avioane tip Boeing 737 și are în derulare un program amplu de înnoire a flotei pentru a oferi pasagerilor cele mai bune condiții de călătorie. Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, compania are un istoric impecabil în siguranța zborului.

În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava