• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucuresti si Bacau pe aeroportul Caselle, aeroport ce se afla la doar 16 km de orasul Torino.

„Operarea zborurilor pe aeroporturi principale face parte din conceptul de smart flying al Blue Air, fapt ce diferentiaza compania de cele de tip low-cost.

Este important de stiut de catre pasagerii care deja si-au cumparat bilete de calatorie pentru Torino-Cuneo ca orarul de zbor nu se va modifica, ci doar vor ajunge mult mai repede in orasul de destinatie prin operarea zborurilor de catre Blue Air pe aeroportul Torino – Caselle.

Torino – Caselle reprezinta pentru Blue Air prima baza operationala externa din Italia de pe care operam zboruri catre Catania, Bari, Ibitza, precum si ruta Catania – Bari (via Torino-Caselle)” a declarat Gheorghe RACARU, Director General Blue Air.

Destinatii operate de Blue Air in orarul de vara 2015:

–          din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia

–          din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino

–          din Sibiu: Stuttgart

–          din Constanta: Milano (Bergamo)

–          din Larnaca: Atena, Salonic

–          din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

–          din Catania: Bari (via Torino)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava