Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, lansează o rută nouă, spre una dintre cele mai dorite destinații de vară. Începând cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul Internațional Otopeni spre Palma de Mallorca.

În perioada 16 iunie – 15 septembrie, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă, Blue Air zboară spre însoritele plaje din Mallorca, iar rezervarea biletelor se poate face rapid prin noua platformă de rezervare: blueairweb.com

După numai 3 ore și 20 de minute de zbor, pasagerii Blue Air ajung la una dintre cele mai căutate destinații de vară, preferată în fiecare an de 10 milioane de turiști. Perla insulelor Baleare, Mallorca, este extrem de ofertantă, indiferent de bugetul pe care îl ai. Și, pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor, Blue Air oferă trei tipuri diferite de pachete de zbor: Light, Classic și Premium.

Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air, recomandă această destinație atât pasagerilor care vor să se relaxeze pe plajele cu nisip fin, cât și celor care vor să practice sporturi acvatice, ori caută o vacanță dinamică și vor să se bucure traseele special amenajate pentru excursioniști.

“Credem foarte mult în această nouă rută și ne bucurăm că putem oferi românilor opțiunea de a zbura cu Blue Air de la București în Palma de Mallorca. Aici, vor putea alege dintre zecile de plaje, de la cele foarte mari, înconjurate de hoteluri moderne și accesibile la pret, restau-rante, spații comerciale și parcuri acvatice, până la plaje private în resorturi de 5 stele, ori golfuri retrase, cu peisaje uimitoare, preferate de cei care vor să se bucure de soare și de liniște. Recomandăm această destinație atât familiilor cu copii, cât și pasionaților de sporturi acvatice, excursii, ciclism sau istorie, Mallorca fiind considerată cel mai mare centru istoric intact din Europa”, a mai adăugat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

Pe lângă această rută nouă, Blue Air va mai adăuga în portofoliul de peste 100 de rute interne și internaționale, următoarele:

– Torino – Stockholm (Suedia), primul zbor fiind programat pe 27 martie, cu aterizare pe aeroportul Arlanda.

– Tot în luna martie, și tot de pe baza din Torino, Blue Air va inaugura cursa spre Paris (Charles de Gaulle)

– Liverpool – Palma de Mallorca (Spania) – cu primul zbor programat pe 2 iunie.

– Liverpool – Malaga (Spania) – cu primul zbor programat pe 5 iunie.

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 100 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania. Compania are nouă baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero. Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membru cu drepturi depline IATA. Blue Air operează o flotă de aeronave Boeing 737, având interioare moderne cu scaune Recaro, ce oferă pasagerilor o experiență îmbunătățită și confortabilă pe timpul zborului.

Destinații Blue Air în 2018:

– din București: Barcelona, Birmingham, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florența, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iasi, Köln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Palma de Mallorca, Paris Beauvais, Roma Fiumicino, Stockholm Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia.

– din Bacău: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Milano Bergamo, Madrid, Roma Fiumicino, Torino.

– din Cluj-Napoca: Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.

– din Constanța: Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Timișoara, Iași.

– din Iași: Barcelona, Bruxelles, București, Köln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Timișoara, Torino, Constanța.

– din Larnaca: Atena, Birmingham, București, Londra Luton, Salonic.

– din Liverpool: Alicante, Bacău, București, Cluj-Napoca, Malaga, Milano Bergamo, Palma de Mallorca, Roma Fiumicino.

– din Sibiu: Stuttgart

– din Torino: Alghero, Bacău, Bari, București, Catania, Copenhaga, Iași, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Sto-ckholm, Londra Luton, Madrid, Malaga, Napoli, Palma de Mallorca, Paris Charles de Gaulle, Pescara, Trapani și Sevilia.

– din Alghero: Roma Fiumicino.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava