Concert pascal
MOPAN Suceava

‘Blurred Lines’, celebra melodie a lui Robin Thicke, a fost desemnată cea mai descărcată piesă din istoria topurilor din Marea Britanie, informează contactmusic.com. Potrivit Official Charts Company, melodia se află în fruntea celor mai descărcate piese, ajungând la 1,54 de milioane de copii de la lansarea sa în mai, 2013. Asta în ciuda numeroaselor controverse pe care atât piesa, cât și videoclipul acesteia le-a stârnit.

‘Blurred Lines’ i-a adus lui Robin Thicke numeroase premii importante, dar și câteva neașteptate. La sfârșitul verii trecute, după ce melodia a devenit un superhit la nivel mondial, controversele au inceput sa ia nastere in jurul ei, gurile rele susținând că asemănarea dintre „Blurred Lines” și piesa ce a servit drept inspiratie, ‘Got To Give It Up’, a regretatului Marvin Gaye, este prea mare. Astfel, Robin Thicke a fost dat în judecată de urmașii artistului. De asemenea, la sfârșitul lui 2013 cântărețul a fost desemnat „Sexistul Anului” din cauza videoclipului piesei, video accesat de milioane de oameni pe YouTube.

‘Blurred Lines’ a reușit să surclaseze piesele ‘Someone Like You’, a cântăreței britanice Adele, și ‘Moves Like Jakgger’, a trupei Maroon 5, piese care s-au poziționat pe locul doi, respectiv trei.

‘Somebody That I Used To Know’, hit-ul lui Gotye, s-a clasat pe patru în top, iar ‘I Gotta Feeling’, piesa celor de la The Black Eyed Peas, s-a poziționat pe locul cinci în topul celor mai descărcate piese din istoria Official Charts Company.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava