Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto10 poze în acest set

Ministrul Transporturilor Anca Boagiu a inaugurat sâmbătă noul dispensar din comuna suceveană Mitocu Dragorminei investiţie realizată de compania Romatsa aflată în subordinea ministerului pe care-l conduce. Boagiu a venit însoţită de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur,de prefectul Sorin Arcadie Popescu şi de deputatul PD-L de Suceava, Ioan Bălan, în colegiul căruia se află comuna Mitocu Dragomirnei. Ministrul Transporturilor a fost întâmpinat cu colac şi sare de către un localnic îmbrăcat în costum popular şi cu flori de către primarul comunei, Dănuţ Solcan. Anca Boagiu a tăiat panglica inaugurală împreună cu Gheorghe Flutur, Ioan Bălan, primarul comunei şi directorul Romatsa, Bogdan Donciu, după care a vizitat dispensarul şi a participat la slujba de sfinţire oficiată de un sobor de preoţi din localitate.

Boagiu: “Am făcut atât de multe lucruri împreună încât lângă George mă simt ca acasă”

Ea a apreciat investiţia făcută la Mitocu Dragomirnei şi le-a urat localnicilor sănătate astfel încât să nu fie nevoiţi să treacă pe la dispensar. “Îi mulţumesc domnului Flutur pentru primirea pe care mi-a făcut-o aici. Noi am făcut atât de multe lucruri împreună încât lângă George mă simt ca acasă. Nu am nici cea mai mică emoţie şi ştiu că atunci când facem proiecte împreună ele va fi duse la bun sfârşit. Sincer nu vă doresc să aveţi nevoie de dispensar dar mă bucur că-l aveţi şi la nevoie puteţi benecia de asistenţă medicală de calitate”, a declarat Boagiu în faţa celor circa 300 de localnici prezenţi la eveniment.

Flutur: “Deputatul Nelu Bălan se zbate enorm de mult pentru Mitocu Dragomirnei”

La rândul său Gheorghe Flutur le-a mulţumit celor de la Romatsa care au donat banii pentru investiţia de la Mitocu Dragomirnei dar şi ministrului transporturilor pentru prezenţa la eveniment. Flutur a ţinut să le amintească localnicilor că cel care s-a zbătut pentru construirea dispensarului în comună a fost deputatul Ioan Bălan. Şeful administraţiei judeţene i-a arătat ministrului că la Suceava banii sunt cheltuiţi cu eficienţă şi i-a cerut sprijinul pentru finanţarea unor obiective de infrastructură de maximă importanţă pentru judeţ. “Aveţi încrede că nu vă facem de râs. Aici oamenii sunt foarte harnici, gospodari de aceea merită să se aloce nişte bani în comune cu oameni gospodari”, a spus Flutur.

Bălan: “Doamna Anca Boagiu ne este un prieten bun şi ne punem mari speranţe în domnia sa”

Deputatul Ian Bălan a punctat la rândul său importanţa investiţiei realizate din donaţiile salariaţilor de la compania Romatsa arătând că noul ministru al transporturilor este un prieten al Sucevei pe care judeţul se va baza în viitor. “Bzucuria mea este dublă. Pe de o parte mă bucur că sunetm în faţa unui proiect finalizat, un proiect în care ne-am implicat mai mulţi şi care nu ar fi fost posibil dacă cei de la Romatsa nu ar fi venit cu finaţarea iar pe de altă parte mă bucur că o avem alături de noi doamna ministru Anca Boagiu. Vă asigur că e un ministru prieten nouă sucevenilor. Ştiţi că atunci când am simţit că anumiţi miniştri nu sunt prietenoşi cu Suceava am spus-o. Doamna Anca Boagiu este un prieten bun şi am văzut asta şi astăzi la obiectivele pe care domnia sa le-a vizitat când ne-a promis sprijin financiar. Noi ne-am pus mari speranţe şi avem încredere că unele din cererile naostre se vor concretiza”, a declarat Bălan. Trebuie spus că dispensarul de la Mitocu Dragomirnei a costat circa 10 miliarde de lei vechi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava