MOPAN Suceava

Click! a dezvăluit în exclusivitate că Alexandru Arșinel a fost cazat într-un azil de lux din Otopeni. Iată că la câteva săptămâni după ce a fost cazat, actorul nu se află într-o stare bună și a fost chemată ambulanța, după ce a prezentat stări de rău. Din păcate, acesta se află la terapie intensivă, în urma contactului cu o infecție care îi pune sănătatea în pericol, notează click.ro.

Actorul a trecut și prin covid, are la activ și un transplant de rinichi, dar și alte probleme de sănătate, însă nu se dă bătut. La cei 83 de ani pe care îi are, Alexandru Arșinel dă dovadă de multă rezistență fizică.

În prezent, actorul este internat la ATI, după ce a fost luat cu salvarea din azilul de bătrâni în care a fost cazat, după ce a prezentat stări de rău frecvente. În urma analizelor, medicii au constatat că este vorba despre o infecție nasocomială care nu mai trece, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/boala-de-care-sufera-alexandru-arsinel-e-internat-2196391.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava