MOPAN Suceava

Simpaticul chef Florin Dumitrescu are mereu zâmbetul pe buze, așa că este greu de crezut că în spatele vedetei se poate ascunde un om, ca oricare altul. Despre problemele sale se cunosc puține detalii, dar, invitat într-un podcast, juratul de la Antena 1 a vorbit despre boala neștiută cu care se confruntă, notează click.ro.

Gastrita afectează stomacul prin prezența unor leziuni, a unor inflamații, la nivelul mucoasei. Chef Florin Dumitrescu i-a mărturisit lui George Buhnici că totul i se trage din adolescență, căci nu era foarte atent la alimentație, lucru care a adus la apariția gastritei. Faptul că nu avea mese regulate și că, deși gătea, nu mânca a dus la apariția gastritei.

„Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a declarat Florin Dumitrescu, în timpul unui podcast, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/boala-nestiuta-a-lui-chef-florin-dumitrescu-635688.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava