Concert pascal
MOPAN Suceava

Bobbi Kristina, fata regretatei cântărețe Whitney Houston, plănuiește să se căsătorească cu ‘fratele ei adoptiv’, iar rudele și cei apropiați ai fetei au intrat în panică din cauza acestei vești, potrivit unor surse, scrie showbizspy.com.

Bobbi Kristina, 20, a anunțat oficial că este logodită cu Nick Gordon – care a fost crescut de mama Whitney Houston – iar acum, bunica ei, Cissy Houston, este îngrijorată că proaspătul logodnic al nepoatei sale nu urmărește decât averea pe care a lăsat-o în urmă faimoasa ei fată, potrivit tabloidului american National Enquirer.

O sursă a declarat, potrivit showbizspy.com: ”Cele mai mari temeri ale lui Cissy încep să se adeverească. Ea nu a avut niciodată încredere în Nick și spune că este doar un oportunist fără slujbă. Este convinsă că vrea să se însoare cu Krissi doar pentru a pune mâna pe o parte din averea de 20 de milioane de dolari a lui Whitney.” Potrivit aceleași surse, Cissy este hotărâtă să își convingă nepoata că face o mare greșeală. Dacă nu va reuși, va instrui avocatul familiei să întocmească un contract prenupțial pe care să-l semneze Nick.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava