Comenzi MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, ministrul desemnat al culturii în Guvernul Ludovic Orban, a primit aviz favorabil din partea Comisiilor reunite pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă ale Camerei Deputaților și Senatului. Gheorghiu a obținut 14 voturi pentru, 5 împotrivă și 6 abțineri.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a felicitat prestația lui Bogdan Gheorghiu la audierea în comisiile de specialitate reunite. Flutur consideră că deputatul liberal sucevean a reușit să treacă cu brio de întrebările puse de membrii celor două comisii de cultură.
Parlamentarul PNL de Suceava se află la primul mandat în Camera Deputaților. Bogdan Gheorghiu este actor și jurnalist. A absolvit Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava, cursurile Facultății de Arte – Actorie din cadrul Universității Ecologice din București, iar licența a dat-o la Facultatea de Actorie de la Universitatea de Arte „Gheorghe Enescu” din Iași.
După facultate, Bogdan Gheorghiu a pus bazele Teatrului Dramatic ”Bucovina”. De asemenea, în anul 2007 a deschis postul de televiziune Bucovina TV, la care a fost realizator, director de programe, manager şi proprietar al postului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava