Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, se arată ”absolut consternat” de ceea ce se întâmpla acum ACASĂ, la Suceava și a ținut să transmită un mesaj celor de acasă. ”Sunt lângă prietenii mei și lângă locuitorii orașului care duc în acest moment lupta cu virusul și le doresc SĂNĂTATE! Sunt lângă medicii care au uitat de ei și care încearcă sa facă imposibilul posibil, sunt cu gândul la rudele mele și la cei vulnerabili in fața acestei realități, le transmit sincere condoleanțe celor care au pierdut oameni dragi. Sunt mereu în contact cu cei de acasă și încerc prin toate instrumentele pe care le am la îndemâna să ajut. Nu există un vinovat, există un context care a generat această situație absolut nefericită, iar încercarea unora de a obține avantaje de orice fel arătând cu degetul este profund inumană!!!
Doar fiind în continuare solidari, corecți și responsabili vom reuși să minimizăm riscurile și pierderile.
Bucovina e puternică, a fost mereu hotar în calea pericolelor geopolitice sau religioase, de aceea sunt absolut convins că vom reuși și acum”, a declarat Gheorghiu.

Bogdan Gheorghiu: ”Bucovina e puternică, a fost mereu hotar în calea pericolelor geopolitice sau religioase, de aceea sunt absolut convins că vom reuși și acum”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava