MOPAN Suceava

Vicepreședintele PNL și deputatul de Suceava, Bogdan Gheorghiu, s-a arătat deranjat de faptul că liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, cataloghează activitatea ziariștilor din Suceava ca fiind „obscură”. „Nimic din ultima declarație a domnului Stan nu a fost demn de atenție, cu excepția părerii sale despre ceea ce înseamnă a fi om de presă în județul Suceava. Este halucinant cum un fost șef de IAS se erijează într-un evaluator al activității jurnalistice.

Nu remarcile la adresa mea m-au surprins, ci desconsiderarea față de ceea ce înseamnă să fii parte a comunității de presă locală.  Obscuritatea, domnule senator, este atributul activității dumneavoastră parlamentare, nicidecum atributul activității mele jurnalistice, eu fiind ales de colegi din toată țara Președinte al Asociației Televiziunilor Locale și Regionale din România. Mulți alți colegi din presa suceveană au demonstrat și demonstrează competitivitate la nivel național, atât în audiovizual, cât și în presa scrisă”, a declarat Bogdan Gheorghiu. El a precizat că a constatat cu amărăciune că Ioan Stan a catalogat cu lejeritate, „de la înălțimea celor 6 mandate”, că activitatea jurnaliștilor din Suceava este una „obscură”. „Conform afirmațiilor dumneavoastră, orice om de presă din Suceava care nu accede într-o funcție administrativă la nivel național rămâne în obscuritate. Doar un strident dispreț față de ceea ce înseamnă activitatea jurnalistică vă poate determina să faceți astfel de afirmații”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

Bogdan Gheorghiu, deranjat de faptul că Ioan Stan cataloghează activitatea ziariștilor din Suceava ca fiind „obscură”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava