Concert pascal
MOPAN Suceava

Ministrul culturii, deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, a declarat că PSD Suceava a însemnat regresul Bucovinei, în timp ce în perioada guvernării PNL Bucovina a devenit un motiv de mândrie națională. Bogdan Gheorghiu a spus că diferențele dintre PNL și PSD sunt fundamentale și se evidențiază atât la nivel de acțiuni concrete, „zero în cazul PSD”, cât și la nivel de caracter uman și politic.

„Nu putem să uităm că în timpul administrației locale PSD, județul Suceava a regresat. Este un fapt cunoscut și de necontestat. A fost o perioadă de tristă amintire a județului, a Bucovinei, perioadă pe care cu greu am recuperat-o și pe care nimeni nu și-o mai dorește. Faptul că își permit unii politruci, speriați că vor rămâne șomeri, să critice acțiunile președintelui Consiliului Județean Gheorghe Flutur, arată de fapt disprețul pentru gradul de inteligență al alegătorilor. Nu, domnilor, cetățenii nu sunt naivi, nu sunt ușor de manipulat, nu cred vorbele voastre goale. Nu ați făcut nimic atâția ani și acum îndrăzniți să arătați cu degetul? Bunul simț este sublim, dar lipsește cu desăvârșire la PSD Suceava.

Toată campania de denigrare a Sucevei de către suceveni este una toxică.

Mai nou, dacă în mandatul de ministru al domnului Popa, nimeni din PNL Suceava nu l-a contestat, dintr-un patriotism local, din respect pentru concetățeanul nostru deși am fi avut argumente pentru sancționarea unor acțiuni sau declarații, de când ministrul culturii este de la Suceava, întreg PSD-ul a devenit critic de artă”, a spus ministrul culturii. El a amintit și de faptul că „în guvernarea PSD, Suceava era la Hunedoara”, adăugând că liderii social democraților suceveni nu au nici o trecere în fața conducerii centrale a partidului. „Dacă domnul Ioan Stan este mulțumit de <respectul> pe care i-l conferă  liderii săi de partid, bucovinenii, oameni mândri, nu sunt! Așa că, îl rugăm respectuos pe domnul Stan să meargă și dumnealui la Hunedoara, în căutarea prețuirii mai marilor partidului. Să nu uităm faptul că, nici măcar în perioada nefastă 2012-2016, având guvern PSD și președinția Consiliului Județean, organizația PSD Suceava nu a contat pentru gașca de la Teleorman”, a spus Bogdan Gheorghiu. El a arătat că în guvernarea PNL, Bucovina a devenit un motiv de mândrie națională și ocupă locul pe care îl merită pe harta țării. „Asta ne dorim cu toții, pentru că Bucovina este un cumul de locuri minunate, oameni întreprinzători, muncitori, de onoare, locuri și oameni care merită respectul cuvenit”, a precizat ministrul culturii. Bogdan Gheorghiu a mai declarat că atât Guvernul, cât și administrația PNL și-au ținut promisiunile. „Acolo unde s-a văzut că nu există o soluție legală și corectă, s-a spus clar și răspicat. Este un semn de tărie, sinceritate și respect față de cetățeni să transmiți mesaje reale, nu promisiuni pe care știi că nu le poți onora”, a precizat Bogdan Gheorghiu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava