MOPAN Suceava

Ministrul culturii, Bogdan Gheorghiu, constată că mobilizarea societății civile, a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, implicarea totală a Armatei Romane, a Guvernului României, a autorităților locale, în lupta cu coronavirusul la Suceava devin un exemplu demn de urmat. El este convins că după această criză Suceava nu va mai fi la fel după aceasta, va fi mai bună.

”Suntem greu încercați, suntem din nou prima linie în lupta cu “inamicul”. Poate că așa trebuie să fie, poate pentru că noi suntem capabili de această confruntare.

Mobilizarea Societății civile, a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, implicarea totală a Armatei Romane, a Guvernului României, a autorităților locale, devin un exemplu demn de urmat!

Din tot acest moment greu, sunt convins că se vor crea premisele unei schimbări majore. Putem cu toții învață ceva: să avem încredere unii în alții, în medicii noștri, în autorități, în Biserica Ortodoxă, în Armata Română. Si încă ceva: cei care se solidarizează acum devin mai puternici, iar cei care sunt împotrivă, sunt lăsați pe dinafară. Suceava nu va mai fi la fel după aceasta, va fi mai bună”, a opinat Bogdan Gheorghiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava