Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele PSD Rădăuți, Bogdan Loghin, a fost exclus din partid în urma votului dat de Biroul Organizației Municipale în ședința din data de 29 orctombrie, pierzând astfel și calitatea de viceprimar. Președintele PSD Rădăuți, primarul Nistor Tătar, a explicat într-un comunicat de presă motivele care au stat la baza excluderii lui Bogdan Loghin arătând că ”în întreaga sa activitate, nu a dovedit corectitudine și moralitate, aducând daune imaginii și prestigiului partidului”. Tătar a ținut să precizeze că decizia de excludere a fost luată ”cu rațiune și în interesul partidului”.

”Nu a respectat hotărârile majorității și a celor adoptate de organele ierarhic superioare și a folosit expresii jignitoare la adresa unor colegi, care sunt membrii de partid și care au funcții importante în cadrul acestei organizații”

”În cadrul ședinței au fost analizate și dezbătute principalele motive, venite dintr-un cumul de fapte, ale vicepreședintelui Bogdan-Andrei Loghin, care stau la baza propunerii de excludere. Având în vedere faptele sale din ultima perioadă, consider că acesta nu a respectat Statutul Partidului Social Democrat și respectiv, Programul Politic al partidului și, prin urmare, nu a acționat pentru realizarea obiectivelor acestuia. Poziția pe care dumnealui a exprimat-o în Ședințele Biroului Executiv, dar și în celelalte activități desfășurate în cadrul organizației nu au făcut altceva decât să genereze un dezechilibru intern și riscuri politice pentru următorul an electoral. Aceste acțiuni ale sale au declanșat un sentiment de îngrijorare în rândul tuturor membrilor organizației. Domnul vicepreședinte nu a contribuit la formarea și promovarea unui mod de lucru democratic, ideile și opiniile sale nu și le-a exprimat în cadrul organizat al partidului. De asemenea, nu a respectat hotărârile majorității și a celor adoptate de organele ierarhic superioare și a folosit expresii jignitoare la adresa unor colegi, care sunt membrii de partid și care au funcții importante în cadrul acestei organizații. În întreaga sa activitate, nu a dovedit corectitudine și moralitate, aducând daune imaginii și prestigiului partidului. Prezența sa în televiziune, în mediul on-line, în care afirmă faptul că este curtat de alte partide și anumite articole din ziare, întăresc acest lucru. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri, care a fost adoptată cu rațiune și în interesul partidului și nu pentru interesele individuale ale unei persoane”, a arătat Tătar. El a menționat că Partidul Social Democrat a sprijinit toate inițiativele lui Bogdan Loghin, și că în anul 2015 acesta a fost promovat de către partid în funcția de primar – interimar, iar ulterior, pe funcția de consilier local, respectiv – viceprimar.

”În perioada 2016 – 2019, prin sprijinul guvernării PSD, la nivelul municipiului Rădăuți, s-au primit sume importante de bani. Municipiul Rădăuți nu a primit niciodată sume atât de importante de la Guvern”

Nistor Tătar a ținut să sublinieze că guvernarea PSD a adus creștere economică și bunăstare în rândul cetățenilor iar în ceea ce privește Primăria municipiului Rădăuți, sumele de bani primite prin Hotărârile de Guvern din ultimii ani ating 30 de milioane de lei . ”Începând cu anul 2016, suma primită prin HG: 945.816 lei; anul 2017 – 2.620.330 lei; anul 2018 – 9.260.000; anul 2019 – 8.832.000 lei, plus Rectificarea bugetară anul 2019, încă 6.808.000 lei”, a spus Tătar.

Proiecte în desfășurare:
– Bazinul de înot didactic – proiect derulat prin CNI, valoarea proiectului fiind de 7.216.196 lei;
– Extindere și modernizare a Spitalului Municipal ”Sf. Doctori Cosmin și Damian”- proiect derulat prin CNI, valoarea proiectului: 3 milioane de Euro;
– Proiecte derulate prin PNDL – suma totală 5.962.895,86 lei;
– Proiecte integrate GAL – 6.988.800 lei;
– Proiecte prin FDI, pentru reabilitarea străzilor – suma de 18.693.916;
Șoseaua de Centură a municipiului – care este realizată în proporție de 70%, valoare – 20.000.000 lei;

”Cumulat, în toți acești ani, în perioada 2016 – 2019, prin sprijinul guvernării PSD, la nivelul municipiului Rădăuți, s-au primit sume importante de bani. Municipiul Rădăuți nu a primit niciodată sume atât de importante de la Guvern. În momentul de față, trebuie să luăm absolut toate măsurile în Partidul Social Democrat, pentru a-i face pe cetățenii rădăuțeni să înțeleagă care sunt dorințele electoratului de stânga și care este atitudinea de viitor pe care o va avea acest partid” a conchis președintele PSD Rădăuți.

Bogdan Loghin exclus din PSD Rădăuți. Tătar: ”În întreaga sa activitate, nu a dovedit corectitudine și moralitate, aducând daune imaginii și prestigiului partidului”, 6.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.4/10 (5 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava