MOPAN Suceava

Ziua Bucovinei a fost marcat de administrația locală rădăuțeană printr-un moment de evocare și depuneri de coroane de flori la ansamblul statuar Flondor. Primarul Bogdan Loghin nu a putut participa la eveniment având o problemă de sănătate dar a transmis un mesaj.
”Deși astăzi problemele de sănătate m-au împiedicat să fiu prezent la manifestările prilejuite de serbarea Zilei Bucovinei, acasă în Rădăuți, gândul și sufletul meu a fost alături de voi toți, lângă scumpa noastră Bucovină!

Nu vreau să dezbat prea mult subiectul celor care au încercat să umbrească această zi, manifestând cu cetățeni adunați de prin alte localități, pentru că aceștia au primit o lecție despre ce înseamnă cu adevărat Bucovina, un tărâm binecuvântat unde ura și grobianismul nu își au locul… Istoria prezentului și-a dat mâna cu cea a trecutului pentru a scoate în evidență oamenii care au sărbătorit cu sufletul Bucovina!  Respect pentru toți cei care au participat cu : copii, profesori, reprezentanții tuturor instituțiilor, oameni de cultură, preoții noștri dedicați, politicieni sau simpli cetățeni, ei cinstesc cu adevărat ziua de azi!

Vă mulțumesc din suflet și vă rog un singur lucru, indiferent cât de tulburi sunt vremurile pe care le trăim, să nu uităm că adevărul, cinstea și omenia fac parte din zestrea noastră strămoșească, virtuți care stau la baza vredniciei bucovinene!

Așa să ne ajute Dumnezeu! La mulți ani Bucovină, la mulți ani Rădăuți!”, a transmis Loghin.

;

Bogdan Loghin: ”Indiferent cât de tulburi sunt vremurile pe care le trăim, să nu uităm că adevărul, cinstea și omenia fac parte din zestrea noastră strămoșească” (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava