Hora Bucovinai 2019
Galerie foto16 poze în acest set

Zeci de cavaleri și domnițe au defilat joi seară pe străzile municipiului Suceava în deschiderea ediției 2013 a Festivalului de Artă Medievală stârnind entuziasmul sucevenilor dar mai ales al copiilor (programul complet al festivalului)  . Parada cavalerilor cu făclii s-a desfășurat pe traseul Obcini – George Enescu – Primărie – Bulevardul Ana Ipătescu – Cetatea de Scaun fiind condusă de directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, îmbrăcat în straie de boier. Şi la ediţia de anul acesta, sucevenii vor avea parte de turniruri, dansuri şi concerte de muzică medievală, prezentări de arme, jonglerii cu steaguri, spectacole cu foc sau concursuri de lupte.

Boier Ursu a condus parada participanților la Festivalul Medieval, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Cultural
  • http://SiteWeb... noru

    As vrea si eu pe banii publici stransi cu sudoare de la taranii din Suceava sa ma dau mare pe strazile Sucevei.Trebuia sa-si faca spectacol din banii lui Ursu si sa plimbe urau pe strazi cat o vrea.
    Mare risipa de bani cu acest festival si noi sucevenii platitori la zi stam in niste conditii mizere,praf de la lucrari neterminate si prost facute,caini vagabonzi pe care nimeni nu i-a strans niciodata,purici si rahat de caine prin parcuri.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava