Concert pascal
MOPAN Suceava

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Suceava. Astfel, compania estoniană continuă în ritm susținut planul de extindere și își consolidează poziția de lider de piață la nivel național, fiind de acum prezentă cu serviciile sale în 18 orașe din țară.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: „În ultima perioadă, am reușit să adăugăm constant noi orașe pe harta Bolt, iar astăzi lansăm serviciile noastre de transport la cerere în Suceava. Suntem prima companie de ride-hailing prezentă aici și ne dorim să fim un partener de mobilitate de încredere și de lungă durată pentru suceveni.”

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Lansarea serviciului de transport la cerere este o oportunitate pentru sucevenii care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate se pot înscrie contactând direct compania pe email la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informați despre partenerii oficiali locali.

Prețul curselor Bolt din Suceava începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava