MOPAN Suceava

E bomba zilei în showbiz! Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai, la nici o lună de când au anunțat că vor deveni părinți. Ceremonia este în plină desfășurare la această oră, la restaurantul patronat chiar de prezentatorul tv.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își uneasc sâmbătă destinele, chiar în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție! Cei doi au decis să se căsătorească la puțin timp după ce au aflat că vor deveni părinți. Nunta a fost pregătită în mare secret de prezentator şi iubita lui, care nu au divulgat decât invitaților locul și data fericitului eveniment.

Dani Oțil a ales să facă nunta chiar la restaurantul al cărui proprietar este, așa că a supervizat încă de dimineață ca evenimentul să fie organizat impecabil, împodobind localul cu baloane de toate culorile.
În jurul prânzului, cei doi miri au sosit la restaurant îmbrăcați la patru ace. Dani a ales să poarte un elegant costum nude, iar frumoasa Gabriela Prisăcariu o rochie vaporoasă albă, purtând la deget un fluture superb din argint.

Imediat după ei, au început să-și facă apariția și invitații. Doamnele îmbrăcate elegant, cu rochii superbe, iar domnii purtând buchete de flori în mână.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/bomba-showbiz-dani-otil-si-gabriela-prisacariu-s-au-casatorit-secret

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava