MOPAN Suceava

Mare surpriză! Kanye West se iubește în secret cu Irina Shayk, potrivit ultimelor zvonuri. Fanii au fost șocați când au aflat de posibila lor relație, potrivit ziarului ”The Sun”. Rapperul este în plin proces de divorț, iar fotomodelul nu a mai avea o relație stabilă de doi ani.

Rapperul Kanye West, de 43 de ani, s-a cuplat cu fosta iubită a lui Bradley Cooper, fotomodelul rus Irina Shayk (35 de ani), susțin surse citate de ziarul britanic The Sun, potrivit click.ro. Întrebată de jurnaliști ce părere are despre relație, fosta soție a lui Kanye, vedeta de televiziune Kim Kardashian, de 40 de ani, a spus că nu este deranjată, având în vedere că se află în plin proces de divorț. Ba chiar ea a pus la îndoială aceste zvonuri. Crede că cineva le-a lansat cu ocazia aniversării nunții lor pentru a atrage atenția, a spus o sursă apropiată de vedeta americană de televiziune.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/bomba-kanye-west-s-cuplat-cu-irina-shayk-rapper-ul-e-divort-de-kim-kardashian

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava