MOPAN Suceava

Interpreta hit-ului ‘Total Eclipse of the Heart’, Bonnie Tyler, reprezintă Marea Britanie la Eurovision – care va avea loc în Suedia anul acesta – dar nu este deloc îngrijorată că participarea la acest concurs muzical îi va dăuna în vreun fel reputaţiei, pentru că, spune ea, simte că este bine consolidată, informează contactmusic.com.
Cântăreaţa a declarat pentru BANG Showbiz, potrivit sursei citate: „Oamenii iubesc Eurovisionul. Dacă nu voi câştiga, reputaţia mea nu va avea de suferit – oamenii mă cunosc prea bine de acum din show-urile live pe care le-am susţinut. M-au văzut în foarte multe concerte live, foarte importante. Eu cânt cel mai mult live. Şi cred în puterea cântecului.”

Bonnie – care participă la Eurovision cu piesa ‘Belive In Me’ – speră că melodia ei va fi mai apreciată decât a fost cea de anul trecut, ‘Love Will Set You Free’, a lui Engelbert Humperdinck, pentru că piesa i se potriveşte foarte bine.
Artista în vârstă de 61 a adăugat, potrivit contactmusic.com: „Cred că Engelbert Humperdinck are o voce puternică, dar cântecul nu i s-a potrivit. Nu a fost piesa potrivită. Hit-urile lui din trecut au fost puternice. Eu am un cântec bun şi am şi şase persoane alături de mine pe scenă.Nu voi avea dansatori, va fi simplu: interpretarea mea, muzicieni şi echipa de backing-vocal.”

Concursul Muzical Erovision 2013 va începe pe 14 mai (semifinalele) în Malmo, Suedia. Finala va avea loc pe 18 mai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava