MOPAN Suceava

Bono, solistul trupei U2, a fost prieten foarte bun cu regretul cântăreț David Bowie, care a pierdut lupta cu cancerul pe 10 ianuarie, iar în cel mai nou număr al revistei Rolling Stones, starul a vorbit despre bunul său prieten. „Am vrut să fiu mereu un star rock & roll, dar nu cred că sunt unul. David Bowie este ideea mea de star rock. Acum, mă aflu în Myanmar, nu prea sunt la curent cu reacțiile pe care le-a stârnit moartea lui David, dar vă pot asigura că cerul este mult mai întunecat fără Starman.”, a spus Bono, potrivit contactmusic.com.

Starul a crescut cu Bowie și a devenit prieten cu acesta după ce trupa U2 a devenit cunoscută, iar Bono spune că David a influențat muzica trupei sale în multe moduri bune. „A venit o dată, când  noi mixam Achtung Baby – și, bineânțeles, ne-a prezentat studiourilor Berlin și Hansa. Mereu ne necăjeam unul pe celălalt – se băga în conversație tot timpul și de foarte multe ori ne răneam sentimentele unul celuilalt.”, a mai povestit starul, potrivit sursei citate.

Deși adevărul este uneori dureros, Bono aprecia sinceritatea lui David, mai ales că remarcile ce le-a făcut la adresa musicalului ‘Spider-Man: Turn Off the Dark’, pe care l-a scris împreună cu The Edge, colegul său de trupă, l-au ajutat foarte mult. „Și-a dus fetița la un matinee și mi-a trimis motivele pentru care nu i-a plăcut.”, și-a amintit Bono. „Tot ceea ce a spus mi-a fost de ajutor, pentru că show-ul era la început.”, a contiuat artistul.

Ca toții prietenii lui David, Bono a fost devastat la aflarea tristelor vești, dar este bucuros că a putut să intre în contact cu eroul său de ziua lui, cu două zile înainte de a muri. „I-am trimis un email foarte lung și un poem minunat de Michael Leunig, intitulat Love and Fear. Un vers spune așa: ‘Există doar două sentimente/dragoste și frică.’ Nu mi-a răspuns la email, dar am înțeles că l-a primit.”, a mai spus Bono.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava