Concert pascal
MOPAN Suceava

Rockerului Bono, solistul trupei U2, i s-a recomandat să nu facă deloc mișcare timp de două luni, pentru a se recupera după ciudatul accident de bicicletă pe care l-a avut luna trecută în Central Park, New York, informează click.ro.

Accidentul muzicianului irlandez a fost destul de grav. Bono a suferit fracturi la nivelul oaselor feţei, fracturi ale unui omoplat, iar osul humerus de la mâna stângă i-a perforat pielea şi s-a fracturat în şase segmente, potrivit sursei citate. În ciuda rănilor multiple suferite de artist, medicii care chirurgi care l-au operat au declarat că starul irlandez va avea parte de o vindecare completă.

În urma acestui incident trupa U2 a fost nevoită să amâne o serie de apariţii televizate în cadrul emisiunii ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ și, de a semenea, mai multe evenimente. Recent, chitaristul U2, The Edge, a dat amănunte despre cum se mai simte colegul lui, în cadrul unei emisiuni radio. The Edge a confirmat faptul că Bono se recuperează în Dublin, Irlanda, dar a precizat că vor mai trece câteva săptămâni bune până să apară pe scenă din nou. „În urmă cu vreo două zile ne-a arătat o radiografie și părea că o miniatură a Turnului Eiffel se afla în cotul său. La fel și cu degetul, era făcut praf. Cred că cel mai grav s-a lovit la omoplat […].”, a spus chitaristul, potrivit ContactMusic.

The Edge a mai spus că Bono face fizioterapie de două ori pe zi „pentru a-și ține oasele active”, dar că ”practic, următoarele două luni nu are voie să se miște mai deloc.” Cu toate acestea, chitaristul U2 nu este atât de îngrijorat pentru colegul lui. El a conchis, glumind: „Suntem norocoși că purta cască, altfel spărgea întregul Central Park. Este un om făcut din lucruri dure.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava