Concert pascal
MOPAN Suceava

Ciudatul accident pe care Bono, solistul trupei U2, l-a avut în luna noiembrie, 2014, în Central Park, New York, a fost unul grav. Bono a suferit fracturi la nivelul oaselor feţei, fracturi ale unui omoplat, iar osul humerus de la mâna stângă i-a perforat pielea şi s-a fracturat în şase segmente, potrivit contactmusic.com. În urma acestui incident trupa U2 a fost nevoită să amâne o serie de apariţii televizate în cadrul emisiunii ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’ și, de asemenea, mai multe evenimente.

Recent, muzicianul irlandez a oferit fanilor săi, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial al trupei, noutăți despre recuperarea sa în urma intervenției chirurgicale pe care a suferit-o: „Recuperarea se pare că este mai dificilă decât m-am gândit. În timp ce scriu aceste rânduri, nu-mi este clar dacă voi mai putea cânta vreodată la chitară.”, a scris Bono, potrivit sursei citate.

Deasemenea, Bono a mai mărturisit că nu-și amintește momentul în care a căzut de pe bicicletă: „Habar nu am cum am ajuns la New York Presbyterian cu osul humerus de la mâna stângă ieșindu-mi prin jachetă.”, a spus el.

După operație, muzicianul irlandez s-a ales cu mai multe plăcuțe metalice și nu crede că se va recupera până la începerea turneului trupei programat anul acesta în Europa și America de Nord: „Am anulat toate apariţiile publice şi am decis ca acesta să fie singurul anunţ pe care-l fac în prima jumătate a anului 2015, dincolo de momentele în care mormăi şi cânt de unul singur, bineînțeles.”, a mai spus Bono, potrivit ContactMusic.

Pe lângă rănile suferite și operația care a urmat acestora, Bono a mai spus, glumind, că cel mai tare i-a fost rănită mândria: „S-a descoperit că pe sub costumul de biciclist purtam colanți galben cu negru din lycra. Da, LYCRA. Asta nu este prea rock ‘n’ roll.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava