Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Nu mai are treabă cu fotbalul, dar tot în prim-plan rămâne! Cristi Borcea a fost dat în judecată de o femeie care spune că are un copil cu el şi cere să şi-l recunoască. Unul dintre apropiaţii omului de afaceri a povestit pentru Click! că acesta nu şi-a mai văzut fiica secretă de un an.

Borcea, însurat cu Mihaela, se vedea în paralel cu avocata Simona Dana Voiculescu (n.r. prietenii îi spun Diana) şi cu Alina, fostă Vidican, actuala doamnă Borcea. Dinamovistul le-a făcut copii tuturor: 2 băieţi şi o fată cu Mihaela, de care a divorţat în 2011, un băiat cu Alina (pe care a luat-o de nevastă tot în 2011) şi o fetiţă Simonei! Acum, aceasta îi cere în instanţă lui Borcea să-şi recunoască fata, Carolyn, în vârstă de aproape şapte ani. Apropiaţii lui Borcea ştiu de mai bine de zece ani de povestea dintre Cristi şi Simona, potrivit click.ro.

Citește articolul complet și vezi ce au declarat prieteni de-ai lui Borcea EXCLUSIV http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristi_borcea-amanta-copil-proces_0_1786621415.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava