• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bosquito şi Pavel Stratan vor concerta la Zilele oraşului Siret. Primarul Adrian Popoiu a anunţat programul oficial al evenimentului, care se fă desfăşura începând de vineri, 15 iulie a.c. şi până duminică, 17 iulie. Manifestările vor avea loc pe scena amplasată în centrul oraşului, şi vor începe vineri, de la ora 15:00, cu un spectacol al formaţiei Select din Rădăuţi, urmat de un program artistic al copiilor şi elevilor din Siret. Astfel, de la ora 16:00 şi până la ora 23:00, pe scenă vor urca formaţii de la grădinița „Luminița” din Siret (grupa licuricii), şcoala „Petru Mușat” Siret (grupa bilingvă Pinochio), Clubul Copiilor și Elevilor, Fundaţia „O nouă viaţă”, Asociația Culturală Kolomeika Siret, precum şi formaţiile Miraj Group din Suceava şi Royal Group, interpretul Grigore Gherman şi grupului vocal instrumental „Dor Bucovinean” Siret.
Ziua de sâmbătă va începe la ora 15:00, cu un spectacol susţinut de fanfara „Trandafirul” din Calafindeşti. De la ora 16:00 va debuta a cincea ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Siretul”, în cadrul căruia vor susţine spectacole, printre alţii, Ansamblul „Codrișor” Dornești, Ansamblul „Stejărel” Cajvana, Ansamblul „Brădetul” Horodnicul De Jos sau Ansamblul „Cervona Kalena”. De la ora 20:00, pe scenă va urca DJ Covy, iar spectatorii vor putea urmări şi o demonstraţie de lupte greco romane. Ziua de sâmbătă se va încheia cu spectacolul oferit de Pavel Stratan, care va începe la ora 22:00. Ultima zi a Zilelor oraşului Siret vot începe la ora 15:00 cu spectacolul oferit de Marius Leonte Group, după care vor continua spectacolele din cadrul Festivalului Naţional de Folclor „Siretul”, printre cei care vor urca pe scenă numărându-se Călin Brăteanu, Ansamblul Siretul, Răzvan Ciobanu, Ana Maria Chira, Laura Haidău. Tot duminică vor mai concerta interpreţii de muzică uşoară Roxana Atofanei, Agatha Gazda. Concertul de final, susţinut de trupa Bosquito, va începe la ora 22:00, Zilele oraşului Siret finalizându-se cu un foc de artificii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava