Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan (49 de ani) își permite luxul să sărăcească în plin divorț de Laurențiu Reghecampf! Deși s-a văiat că Reghe, încă soțul ei, i-ar fi transferat iubitei bani din conturile familiei, impresara își permite să arunce cu sutele de mii de euro în stânga și-n dreapta. Iată ce „aroganță” a făcut la Abu Dhabi!

Prezentă la Marele Premiu al Abu Dhabi, finala sezonului 2021 din Formula 1, alături de Cătălin Botezatu, impresara ar fi pariat 500.000 de euro pe victoria pilotului britanic Lewis Hamilton, potrivit click.ro. Cătălin Botezatu a dat-o de gol pe sexy-impresară printr-o postare pe Instagram, de la fața locului, din tribune, unde cei doi erau conectați la emoțiile cursei. Surpriză însă! Pilotul olandez Max Verstappen i-a stricat ploile impresarei și i-a zburat jumătatea de milion de euro din conturi. Max Verstappen a câştigat titlul mondial în Formula 1 la Abu Dhabi, după ce l-a depăşit pe Hamilton în ultimul tur.

Contactactă de Click!, impresara nu a negat că ar fi pierdut o avere la cursa de Formula 1 de la Abu Dhabi, însă a pecizat că nu vrea să comenteze pe marginea delicatului subiect.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/botezatu-aruna-bomba-cum-pierdut-anamaria-prodan-500000-de-euro-la-pariuri-abu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava