Duminică, 5 septembrie la ora 02.10, patrula din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata în timp ce efectua activități  pe linie de poliție rutieră,  a  oprit pentru control un autoturism pe DN29A, de pe raza satului Zvoriștea, comuna Zvoriștea, județul Suceava.

După declinarea calității, s-a solicitat conducătorului auto să prezinte documentele personale și ale autovehiculului. În urma verificării documentelor, s-a stabilit faptul că persoana care se afla la volanul autoturismului este un bărbat, domiciliat în mun. Dorohoi, jud. Botoșani.

S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat două probe de sânge.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ”Conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” faptă prev și pedepsite de art. 336 alin 1 din Cod Penal, urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava