MOPAN Suceava

Aradul a fost la finele săptămânii trecute gazda Campionatul Național de box pentru cadeți. Clubul Sportiv Municipal Suceava a fost reprezentat în competiție de doi pugiliști, Cosmin Bocancia, în vârstă de 13 ani, care a luptat la categoria 90 de kilograme și Mario Stoica, 14 ani, aflat pe tabloul de concurs al categoriei 72 de kilograme. Sportivii pregătiți la clubul sucevean de antrenorul de Andu Vornicu au avut o comportare remarcabilă reușind să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere.

„Am avut mare încredere în acești doi sportivi și ei nu mi-au înșelat așteptările. Sunt absolut convins că dacă vor continua să muncească la fel ca până acum vor ajunge la marea performanță. Încerc să acord atenție tuturor sportivilor care vin la antrenamente și să le împărtășesc din experiența și cunoștințele mele.

Vreau să mulțumesc în mod deosebit pentru sprijin oamenilor de afaceri Bogdan Straton și Ciprian Nuțu, iar mi-ar place să le pot oferi copiilor un cadou de Moș Crăciun din partea Primăriei, în condițiile în care secția de box a fost prinsă cu o finanțare de 30.000 de lei pentru anul 2020, iar până în prezent n-am primit nici un ban”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava