Concert pascal
MOPAN Suceava

Membrii trupei Culture Club, autorii hit-ului ‘Karma Chameleon’ plănuiesc să se reunească pentru a înregistra un nou album, în ianuarie 2014, după 15 ani de absență în muzică, informează contactmusic.com. Frontman-ul trupei, Boy George, a declarat că este foarte încântat că va intra din nou în studioul de înregistrări alături de colegii lui de trupă, Jon Moss, Roy Hay și Mikey Craig, după ani în care au tot discutat o posibilă revenire.

El a declarat, potrivit sursei citate: ”Am vorbit în urmă cu câțiva ani despre o reuniune a Culture Club… ei își doreau asta de mult, dar eu aveam foarte multe pe cap și nu eram pregătit. Jon a fost foarte surprins când i-am spus că, în sfârșit, vreau ca reunirea să aibă loc. Dar, acest album am vrut să-l fac pentru mine la început.”

George – care s-a luptat în trecut cu dependența de alcool și droguri – și-a lansat recent noul album solo al său, ‘This Is What I Do’, și a spus că ‘perioadele întunecate’ din viața sa i-u servit ca sursă de inspirație pentru noile melodii. ”Este mai ușor să scrii despre perioadele întunecate din viața ta. Dacă ești fericit de gândești ‘Oare despre ce să scriu?’”, a adăugat artistul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava