Concert pascal
MOPAN Suceava

Boy George va fi subiectul unui film biografic, care va fi produs de studiourile MGM și scris și regizat de Sacha Gervasi, informează contactmusic.com. Boy George şi Jessica de Rothschild vor fi producători executivi.

Lungmetrajul va spune povestea lui Boy George, de la anii petrecuţi într-o familie irlandeză din clasa muncitorească până la lansarea şi cunoaşterea celebrităţii ca lider androgin al trupei Culture Club.

Boy George, în vârstă de 57 de ani, este şi autorul a două autobiografii.

Vestea că va fi produs un film vine după ce autorul hit-ului ‘Karma Chameleon’ a declarat că s-a chinuit să ducă „o viață normală” la începutul carierei sale, în anii ’80. „La început este totul distractiv, pentru că ești plimbat peste tot cu limuzine ori camioane, dar apoi vrei să ieși în lumea reală și îți dai seama că nu se mai poate. Îți ia ani de zile să te aduni și să înveți să duci o viață cât de cât normală, beneficiind în același timp de privilegiile venite o dată cu numele Boy George. Cred că am reușit până la urmă să balansez lucrurile.”, a spus Boy George, conform sursei citate.

Deși a fost greu, Boy George a rămas mereu pozitiv. „Mereu am fost pozitiv. Nu aș fi fost astăzi aici, altfel. Cred că fiecare om este ceea ce este, dar viața îți mai distrage atenția, mai ales din cauza celebrității – oamenii te tratează diferit și ajungi să i o părere deformată despre tine.”, a adăugat muzicianul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava