Concert pascal
MOPAN Suceava

Premierul României, Florin Cîțu, are susținerea totală a PNL Suceava pentru a prelua președinția la nivel național a PNL. Potrivit unor surse politice, noul Biroul Permanent Județean al PNL Suceava a votat, vineri, cu unanimitate de voturi, susținerea lui Florin Cîțu la Congresul Național al PNL pentru funcția de președinte al acestei formațiuni politice. Trebuie spus că aceasta a fost prima ședință a noului Birou Permanent Județean al PNL Suceava după alegerile din data de 1 iulie, atunci când șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a fost ales din nou la conducerea organizației județene. Pentru președinția PNL va mai candida actualul lider al partidului, președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.

Reamintim că premierul Florin Cîți și-a anunțat candidatura pentru șefia PNL în data de 30 mai, printre cei care s-au aflat alături de el numărându-se și președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, precum și primarul Sucevei, Ion Lungu.

BPJ al PNL Suceava a aprobat cu unanimitate de voturi susținerea lui Florin Cîțu la conducerea PNL, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava