Concert pascal
MOPAN Suceava

Deși fanii celor doi actori încă speră ca întregul divorț să fie doar o perioadă mai nefericită din viața acestora, fiind urmat în cele din urmă de o împăcare, realitatea este că Angelina Jolie și Brand Pitt, cândva partenerii „perfecți” de la Hollywood, sunt departe de a redeveni un cuplu. După divorțul lor au tot existat speculații cu privire la viața amoroasă a lui Brad, pe care acesta le-a comentat într-un final, potrivit click.ro.

Deși nu obișnuiește să vorbească adesea despre viața sa personală, acesta a făcut o excepție pentru cei de la New York Times Magazine, de data aceasta. Ultima femeie despre care se spunea că ar putea fi următoarea cucerire a lui Pitt a fost Alia Shawkat, însă actorul a explicat ferm că între ei nu există nimic mai mult decât o prietenie, informează Mirror.co.uk. De asemenea, Brad a negat orice legătură cu vreo femeie despre care s-a speculat în presă în ultimii trei ani că i-ar fi furat inima, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/brad-pitt-dezvaluit-cu-cate-femei-cochetat-dupa-divortul-de-angelina-jolie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava