MOPAN Suceava

Mai dezinvolt ca niciodată, Brad Pitt (56 de ani) a fost o prezență greu de ignorat la Premiile SAG 2020. Toată lumea a prezis că celebrul actor de la Hollywood va pleca acasă cu un trofeu, dar nimeni nu a fost pregătit pentru discursul pe care l-a avut pe scenă, în care a făcut glume pe seama căsniciei eșuate cu Angelina Jolie (44 de ani), de care a divorțat în 2016, potrivit click.ro.

După ce a acceptat trofeul înmânat de actrița Jennifer Garner, Pitt a început să facă glume neașteptate, spre deliciul publicului prezent. El a vorbit sarcastic despre rolul său în filmul lui Tarantino și a afirmat că „tipul se droghează, își dă jos tricoul și nu se înțelege deloc cu soția lui! O exagerare”. În momentul în care Brad Pitt a rostit această glumă, camerele s-au îndreptat către Jennifer Aniston, soția pe care a avut-o înainte de Angelina Jolie. Actrița americană a fost surprinsă râzând și aplaudându-i gluma fostului ei partener de viață, mai scrie sursa citată.

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET PE: https://www.click.ro/vedete/celebritati/brad-pitt-facut-glume-pe-seama-casniciei-cu-angelina-jolie-la-premiile-sag-2020

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava